Campanie

Ne dedicam intreaga activitate celor care sufera de cancer mamar

Cancerul mamar este o lupta grea, insa vrem sa stii ca nu esti singura. Cancerul de san este foarte frecvent - o femeie din opt va fi diagnosticata cu aceasta boala de-a lungul vietii. Depistarea precoce este cheia, deoarece tratamentul in stadiile incipiente permite vindecarea bolii. Apeleaza cu incredere la noi si vei beneficia de indrumarea si sprijinul unui consilier care te va ghida pas cu pas, pentru ca tu sa poti trece cu bine peste momentele dificile. Te vom informa si iti raspunde la orice intrebari ai despre tipurile de investigatii sau interventii chirurgicale, pregatirea preoperatorie, costurile spitalizarii si echipa medicala. Te vom ajuta sa faci programarile si vom tine legatura cu medicii implicati in ingrijirea ta.