JM Cosmetics - шаблон joomla Видео

Te afli aici:

Despre noi

Ne-am înfiintat ca si asociatie non-profit în decembrie 2014, ulterior devenind asociatie de fosti pacienti, pastrandu-ne calitatea de entitate non-profit. Scopul nostru principal este sa aducem un sprijin financiar bolnavilor de cancer,indiferent de vârstă, sex,orientari religioase si altele. Experienta prin care am trecut m-a făcut să întâlnesc multi oameni in aceasta situatie si am remarcat un lucru: la orice varsta s-ar intampla sa fii diagnosticat cu aceasta boala,in orice etapa a vietii tale...tot ti se pare ca se intampla prea repede. Fraza „De m-ar mai tine Dumnezeu cativa ani de aici incolo!...” am auzit-o des in salonul unde faceam chimioterapia. De prea multe ori, din pacate...


Sprijinul financiar este intotdeauna binevenit, uneori sunt persoane a caror viata depinde de acesta. Exista medicamente, valoroase de altfel, care nu se regasesc pe lista de substante decontate de stat. Exista oameni care nu isi permit nici macar un medicament antivomitiv, care exista pe piata, al carui pret este destul de costisitor pentru ei. Si exista si femei, care, din nefericire, nu isi permit nici macar sa isi cumpere o peruca....Despre acest ajutor vorbim, orice sprijin este binevenit. Si in acest context, adresam rugamintea celor care pot face donatii sau sponsorizari. Ajutati-ne sa intindem o mana catre bolnavii de cancer! Cu totii avem o mama, sau o sora, sau o sotie, sau o prietena foarte draga pe care ne-ar durea sa o vedem in asa conjunctura. Nimeni nu este si nu va fi suficient de pregatit sufleteste, de cele mai multe ori nici material, sa treaca prin aceasta experienta.
Ne oferim sa ne spunem povestea oricui este interesat si are rabdare sa o asculte...in ideea ca exista bolnavi pe care ii ajuta chiar si acest lucru.A avea in fata un om care a trecut prin aceeasi experienta este motivant,iti da un imbold, este exemplul viu ca „se poate”.
Suntem foarte deschisi si la tot ceea ce cheama tratamente alternative; chiar va rugam sa ne trimiteti, pe adresa de contact,experientele dumneavoastra in acest sens, sau ale prietenilor, pentru a le face cunoscute. Nu se stie cui va fi de mare folos si acest lucru.

Va multumim ca ne-ati vizitat site-ul. Asteptam cu mare drag parerile dumneavoastra!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

banner

Poti dona in conturile..

Asociaţia Oncologică "Părintele Arsenie Boca"

CUI 0000000

Cont în Lei: RO13BTRLRONCRT0278144401
Cont în Euro: RO60BTRLEURCRT0278144401  

BANCA TRANSILVANIA

Preşedinte Irina Petecel

Date de contact

Home
Asociatia oncologica
"Parintele Arsenie Boca"
Irina Petecel
MARTIR HERMAN SPORER - TIMISOARA
Phone
+04 (0)725.724-757
Email
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. 
Email
Localizare 
Content

Daca iti pasa...

Poti, prin simpla completare a unui formular eliberat de ANAF, redirectiona 2% din impozitul pe venit platit catre stat in 2014.

Redirectionare a 2% din impozitul pe venit (corespunzator anului fiscal 2014) pentru colectarea de fonduri necesare continuarii actiunilor noastre

Descarca

Formularul 230 (pentru impozitul pe salariu)

sau

 Formularul 200 (pentru alte venituri).