Print this page
Marți, 27 Octombrie 2015 07:31

CATEVA METODE CARE TE FACE SA EVITI CANCERUL DE SAN

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Din pacate cancerul de san a devenit din ce in ce mai popular in lumea femeilor iar anual mor peste 700.000 de femei din cauza cancerului la san.

Exista cateva metode care te vor face sa eviti aparitia cancerului la san si sa iti oferi o sansa la viata.

Chiar daca nu stiati unul din motivele cancerului de san se datoreaza fumatului iar 30% din femeile depistate cu cancer la san sunt fumatoare inraite.

Femeile care nasc pana in varsta de 30 de ani au 70% sanse sa nu fie suspecte de cancer de san.

Este foarte important sa consumam cat mai multe fibre proteine si vitamine, de aceea consumati cat mai multe fructe si legume verzi, face bine la sanatate si te protejeaza de anumite boli.

Varza alba si varza de Bruxelle contin substante despre care s-ar zice ca au proprietati de 30-40% de eliminare a cancerului de san.

Este foarte important sa renuntam la consumarea mancarii sarate si in mod special a mancarii de tip fast-food deoarece acestea contin grasimi saturate ceea ce face posibila aparitia cancerului de san.

Este foarte bine sa ne controlam greutatea, deoarece cresterea brusca sau scaderea brusca a greutatii face posibila aparitia cancerului la san, asa ca incercati sa fiti cat mai constanti in greutatea corporala. Un studiu facut recent arata ca 24% dintre femeile obeze sunt predispuse si la cancer.

 

Este bine sa fim atente la ce medicamente folosim, antidepresivele, pe langa faptul ca pot avea efecte total contraductorii pe langa cele pe care te asteptai, in plus poate duce la aparitia cancerului de san.

Chiar daca vi se pare ciudat este bine de stiut ca unul din factorii aparitiei cancerului la san este penibilul deodorant si asta din cauza aluminiului si a parabenului din compozitia sa.

Excesul de alcool provoaca esterogen ceea ce vrea sa insemne inmultirea necontrolata a celulelor mamare un factor care produce aparitia cancnerului.

Este foarte bine pentru mamicile care isi pot alapta copilul si asta din cauza ca alaptatul previne aparitia cancerului cu 4 %.

Este bine sa stim care sunt factorii care duc la aparitia cancerului la san si factorii care previne aparitia cancerului.

Read 3358 times Last modified on Marți, 27 Octombrie 2015 07:45