Nu există boli incurabile, există doar boli pentru care omul nu a găsit încă vindecare.
Bernard Baruch
CATEVA METODE CARE TE FACE SA EVITI CANCERUL DE SAN
Cancerul mamar este o lupta grea, insa vrem sa stii ca nu esti singura. Cancerul de san este foarte frecvent - o femeie din opt va fi diagnosticata cu aceasta boala de-a lungul vietii. Depistarea precoce este cheia, deoarece tratamentul in stadiile incipiente permite vindecarea bolii. Apeleaza cu incredere la noi si vei beneficia de indrumarea si sprijinul unui consilier care te va ghida pas cu pas, pentru ca tu sa poti trece cu bine peste momentele dificile. Te vom informa si iti raspunde la orice intrebari ai despre tipurile de investigatii sau interventii chirurgicale, pregatirea preoperatorie, costurile spitalizarii si echipa medicala. Te vom ajuta sa faci programarile si vom tine legatura cu medicii implicati in ingrijirea ta.
By putting all of your content into nested categories you can give users and search engines access to everything using a menu.
Ceea ce noi numim în prezent cancer la sân ar trebui să fie văzut drept 10 afecţiuni distincte, susţine un studiu internaţional.
Studiul a avut la bază examinarea unui număr de 2000 de femei care sufereau de cancer mamar, iar specialiştii spun că rezultatele ar putea ajuta la crearea unor tratamente personalizate pentru fiecare pacientă în parte.
Programul gratuit de reconstructie mamara cu silicon, dupa mastectomie, a primit finantare pentru anul acesta. In 17 spitale din tara se pot face interventii reparatorii, iar costurile protezelor sunt acoperite de stat.
Citește mai departe...Gena care declanşează una dintre cele mai periculoase forme de cancer mamar a fost identificată de cercetătorii de la Wellcome Trust Sanger Institute din Marea Britanie, care speră să producă pe baza descoperirii lor o serie de tratamente noi şi eficiente împotriva acestei maladii.
Citește mai departe...Primul centru din România şi din estul Europei pentru terapii genetice şi celulare în tratamentul cancerului, OncoGen, a fost inaugurat, vineri, la Timişoara, în urma unei investiţii de peste 54 de milioane de lei, bani europeni, iar aici urmează să lucreze 25 de persoane.
Citește mai departe...